Pályázati kommunikáció

Szakembergárdája, szerteágazó tapasztalatai és kapcsolatrendszere révén a lapcsoport komplex kommunikációs szolgáltatást tud nyújtani olyan partnereinek, akik az Európai Unió vagy egyéb más hazai, állami pályázatokon indulnak és nyernek. A PLT 2013 novemberében sikeresen kapcsolódott be egy EU által támogatott projektre. Veszprémben a Csolnoky Ferenc Kórházzal, Balatonalmádiban a Balatonalmádi Kistérségi Egészségügyi Központ Közhasznú Nonprofit Kft.-vel kötött megállapodás keretében az egészségfejlesztési programok kommunikációs tevékenységének ellátását és a nyilvánosság biztosítását vállalta a PLT.

Az EFI programról röviden:

  • A feladat komplexitását mutatja, hogy az EU-s tájékoztató táblák elkészítésétől, az internetes alhonlap designjának a kialakításán és programozásán felül még rendezvények megszervezése ( terem, technika, caetering ) és az egyéb médiumokban való kommunikáció leszervezése is beletartozik.
  • A program folyamatosan fejlődik a tapasztalatok alapján a fő cél eléréséért, ami az EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS!
  • A PLT koordinálja és irányítja a kommunikációt és tartja a kapcsolatot a programhoz kapcsolódó partnercégekkel.
  • 2013 novembere óta elérkeztünk az első nagyobb állomás befejezéséhez, amiben kialakítottuk az EFI iroda arculatát és bevezettük a tevékenységeik által a szerepüket az egészségügyben. Részt veszünk a kitelepüléseiken, amelyeket beharangozunk és az esemény után be is számolunk az eredményességéről természetesen fotókkal.
  • A projektet ellenőrző bizottságok mindent rendben találtak a projektekkel kapcsolatban, és már az őszi-téli kampányra készülünk.