Ismét jól sikerült a veszprémi megyebál

Ismét jól sikerült a veszprémi megyebál

Kiváló hangulat, minőségi ételek és italok, remek műsorszámok, hajnalig tartó tánc jellemezte a második, 2016. évi megyebált Veszprémben. Lapcsoportunk a megyei napilap, a Napló és a Prémium társasági magazin kiadójaként – az erre a célra létrehozott megállapodás keretében – együtt szervezte az estélyt a Veszprém Megyei önkormányzattal.

pet0206megyebal52a

A megyeháza Szent István Terme ismét kiváló helyszínnek bizonyult. Újdonság volt idén, hogy díszvendégként Sümeg városa mutatkozhatott be a bálon, és ki is tettek magukért. Látványos kiállítást rendeztek a város értékiről, emlékfotózást szerveztek a bál résztvevőinek. A díszvacsora előtt a város fúvószenekara adott hangulatos koncertet, alatta pedig egy vonósnégyes játszott. Fellépett egy modern tánc- és egy néptáncegyüttesük is. A vendégeket a megyei közgyűlés elnöke és Sümeg polgármestere mellett Kinde Kálmán, lapcsoportunk gazdasági igazgatója köszöntötte, felidézve a hagyományokat, a bál szóból eredő esemény lényegét, a megújulás igényét és a társadalmi felelősségvállalás fontosságát is. A tombolajáték bevételét a szervezők ezúttal a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Veszprém megyei mozgó orvosi szolgálatának ajánlották fel.pet0206megyebal30

Az est sztárvendégei közül Vastag Csaba énekes közel egy órás koncertjével fergeteges hangulatot teremtett, megénekeltetve, megtáncoltatva a megyebál valamennyi résztvevőjét, Galambos Ferenc bűvész pedig hihetetlen produkcióival kápráztatta el a nagyérdeműt. Végül a hajnalig tartó tánc remek hangulatát pedig a Klubdélután Zenekar biztosította.