Bemutatták a Veszprém megyei TOP 100+200 kiadványt

Bemutatták a Veszprém megyei TOP 100+200 kiadványt

Lapcsoportunk idén kilencedik alkalommal jelentette meg a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara felkérésére, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-dunántúli Regionális Adó Főigazgatósága és a Központi Statisztikai Hivatal Veszprémi Főosztálya közreműködésével, a Napló munkatársainak szerkesztésében a Top 100 + 200 kiadványt Veszprém megye gazdaságáról. A nagyszabású elemzést november 12-én, konferencián mutatták be a szervezők.

Top100-e

A Top100 + 200 kiadvány meghatározó információkat ad a közélet, a gazdaság és a tudomány vezetőinek, és bemutatkozási lehetőség a gazdasági szereplőknek, mondta Kázmér Judit, a Pannon Lapok Társasága stratégiai ügyvezetője a kiadvány bemutatóján. Az értékesített példányszámok alapján a PLT Magyarország legnagyobb fizetős napilapcsoportja, a társaság Fejér, Zala, Vas és Veszprém megyében több mint 150 ezer lapot értékesít, hangsúlyozta Kázmér Judit. Hozzátette, a PLT-napilapok olvasottságát még a többi lap együttes olvasottsága sem közelíti meg, ez egyben azt is jelenti, hogy a lapok a megyei sajtópiac megkerülhetetlen hírforrásai. Megjegyezte, bár a nyomtatott lapok piaca évről évre csökken, a hűséges olvasóknak köszönhetően a lapcsoport tartja a pozíciót. A stratégiai ügyvezető emlékeztetett, a napilapki-adás mellett széles tevékenységi spektrummal rendelkezik a társaság, a digitális termékek mellett ingyenes városi hetilapok és további ingyenes kiadványok is színesítik a palettát. Rendkívül sikeresek az ügyfélszolgálati tevékenységek, így a koncertszervezés vagy az olvasók által beküldött receptekből összeállított szakácskönyvek, amelyekből már tizenöt jelent meg összesen 140 ezres példányszámban. Az ország legnagyobb példányszámú heti műsorújsága, az RTV Tipp több mint húszezer példánnyal előzi meg a második helyezettet.

A TOP 100+200 kiadvány bemutatóján több vállalkozást is elismerésben részesítettek. A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Napló szerkesztősége, mint a Pannon Lapok Társaságának tagja által alapított Az Év Vállalkozása Díjat mikro- és kisvállalkozások ka-tegóriájában a nemesvámosiVesz-Mont 2000 Kft. érdemelte ki, nagyvállalat kategóriában az ajkai Poppe + Potthoff Kft. volt a díjazott.

Top100-a

Top100-f

Mindkét vállalkozás 500-500 ezer forint hirdetési csomagot kapott a kiadótól. A Pannon Egyetem és a VKIK által életre hívott Kutatás-fejlesztési és innovációs-díjat a veszprémi Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. kapta meg. A résztvevők között 250-250 ezer forint értékű hirdetési lehetőséget sorsolt ki és adott át Steffek József Veszprém megyei hirdetési vezető.

Top100-g

Top100-d