A Napló ismét sztárcsapatot hívott Veszprémbe

A Napló ismét sztárcsapatot hívott Veszprémbe

Az Irigy Hónaljmirigy ad karácsony előtti nagykoncertet a Veszprém Arénában, az est különlegessége, hogy ismét összeáll egy megyekórus is.

Az együttes december 11-én, pénteken 19 órától lép fel a Veszprém Arénában. Németh F. Bernadett, a Napló főszerkesztője felidézte, a Naplót is kiadó Pannon Lapok Társasága az elmúlt években vendégül látta Veszprémben Demjén Ferencet, a Republicot, Eddát és az 50 éves Illést is. Hozzátette, jubileumot ünnepel a Napló és az együttes is, a lapot hetven éve alapították, míg a banda idén 25 éves.

Brányi Mária alpolgármester arról beszélt, a város kulturális életében az adventi időszak egyik kiemelkedő eseménye az országos sztárfellépő koncertje, amely egyben a város éves kulturális rendezvénysorozatának záróakkordja is. Reményét fejezte ki, hogy az adventi időszakban megrendezendő nagykoncertek sorozata folytatódik a következő években is.

Sipos Tamás, az együttes egyik énekese elmondta, öt éve lépett fel legutóbb az Arénában az együttes. Papp Ferenc gitáros elmondta, a koncert anyagát úgy válogatták össze az elmúlt két és fél évtized dalaiból, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző slágereket. Kabai László, az együttes dobosa arról beszélt, a szokásosnál hosszabb, közel két és fél órás koncertre készülnek, és olyan technikai elemekkel, amelyek egy klubkoncerten, kisebb helyszínen nem működhetnének. Különleges csemegékkel is készülnek, olyan paródiákkal, amelyek csak az együttes jubileumi koncertjein hangzanak el, jegyezte meg Sipos Tamás.

A banda néhány dal erejéig megyekórussal egészül ki, amelyben 3-400 amatőr énekes szerepel.

A belépők megvásárolhatók lapunk valamennyi ügyfélszolgálati irodájában, így Veszprémben, Tapolcán, Ajkán és Pápán is. Az együttes koncertjére Megyekártyával kedvezményesen válthatók meg a jegyek, a tizenkét évesnél fiatalabb gyermekeknek szülői kísérettel ingyenes a belépés ügyfélszolgálati regisztrációt követően.